Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Youha - ventielen

Productomschrijving
Dit ventiel is te gebruiken voor een Youha The INs borstkolf, ter vervanging van je huidige ventiel. Het ventiel zorgt er voor dat de moedermelk in de cups van de Youha borstkolf druppelen, dit zorgt voor het gewenste effect. Let er goed op dat je dit artikel niet met een borstel schoon maakt, want dan kunnen de lipjes van het ventiel beschadingen ...

Dit ventiel is te gebruiken voor een Youha The INs borstkolf, ter vervanging van je huidige ventiel. Het ventiel zorgt er voor dat de moedermelk in de cups van de Youha borstkolf druppelen, dit zorgt voor het gewenste effect. Let er goed op dat je dit artikel niet met een borstel schoon maakt, want dan kunnen de lipjes van het ventiel beschadingen en komt dit ten koste van de zuigkracht van de borstkolf.

Inhoud bij Gen 1:

  • 2x Ventiel voor Youha The INs - Gen1 draadloze borstkolf

Inhoud bij Gen 2:

  • 2x Ventiel voor Youha The INs - Gen 2 draadloze borstkolf

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!

Let op! Mocht het ventiel gebruikt geretourneerd worden, dan kan dit niet geaccepteerd worden i.v.m.hygiënemaatregelen. Wij kunnen en mogen dit niet accepteren.

Productspecificaties

EAN
6957031412835
Kleur
Transparant of roze
Consumentenadviesprijs Gen 1:
€15,95
Consumentenadviesprijs Gen 2:
€16,95

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »