Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Youha - connector kit - Gen 1/NEXT

Youha - connector kit - Gen 1/NEXT
Productomschrijving
Youha® ventiel connector kit De Youha® ventiel connector is het tussenstuk wat gebruikt kan worden voor de Youha The INs GEN1 borstkolven of de Youha The INs NEXT. Dit tussenstuk staat in verbinding met het motortje van de Youha The INs - GEN1 of The NEXT en zorg voor de juiste doorstroom van moedermelk. Deze kit bevat een aantal onderdelen, he...

Youha® ventiel connector kit

De Youha® ventiel connector is het tussenstuk wat gebruikt kan worden voor de Youha The INs GEN1 borstkolven of de Youha The INs NEXT. Dit tussenstuk staat in verbinding met het motortje van de Youha The INs - GEN1 of The NEXT en zorg voor de juiste doorstroom van moedermelk.

Deze kit bevat een aantal onderdelen, het is namelijk een set van twee stuks. In de verpakking zitten twee membranen, twee ventielen en twee plastic tussenstukken. Als je het product wil gebruiken voor je Youha The INs GEN1 of The NEXT borstkolven, dan kun je deze onderdelen makkelijk en snel gebruiken.

Inhoud verpakking:

  • 2x Membraan
  • 2x Ventielbasis
  • 2x Ventiel

Youha® heeft verschillende draagbare en draadloze borstkolven in haar assortiment. Deze borstkolven bestaan uit verschillende onderdelen, daar is deze kit een onderdeel van. Als je als gebruiker meerdere onderdelen wil vervangen, dan is deze kit enorm handig. Het is goed om te weten dat het ventiel en membraan niet met een harde schoonmaakborstel of ragger dient schoon gemaakt te worden. Youha® is al meer dan twaalf jaar actief als fabrikant voor borstvoedingsproducten. Lactatiekundigen en borstvoedingscentra's werken met ons merk, daar zijn wij uiteraard enorm trots op. Alle producten zijn getest op basis van Europese maatstaven en het materiaal is BPA vrij, hierdoor is het veilig om te gebruiken tijdens de borstvoedings periode.

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!


Let op! Mocht het ventiel gebruikt geretourneerd worden, dan kan dit niet geaccepteerd worden i.v.m.hygiënemaatregelen. Wij kunnen hierdoor een geretourneerd product weigeren.

Productspecificaties

EAN
6957031413535
Kleur
Doorzichtig, transparant
Consumentenadviesprijs
€45,95
Aantal in verpakking
2 stuks

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »