Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Youha - membranen

Productomschrijving
Het Youha® membraan zorgt er voor dat je optimale zuigkracht hebt tijdens het kolven met de Youha The INs borstkolf. De losse motor is bevestigd bovenop het membraan, deze reguleert de zuigkracht. Zorg er voor dat je het membraan altijd droog hebt als je deze gebruikt aangezien hij in contact is met het losse motortje. Inhoud bij Gen 1: 2x You...

Het Youha® membraan zorgt er voor dat je optimale zuigkracht hebt tijdens het kolven met de Youha The INs borstkolf. De losse motor is bevestigd bovenop het membraan, deze reguleert de zuigkracht. Zorg er voor dat je het membraan altijd droog hebt als je deze gebruikt aangezien hij in contact is met het losse motortje.

Inhoud bij Gen 1:

  • 2x Youha Membraan voor Youha borstkolf - GEN1

Inhoud bij Gen 2:

  • 2x Youha Membraan voor Youha borstkolf - GEN2

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!

Let op! Mocht het membraan gebruikt geretourneerd worden, dan kan dit niet geaccepteerd worden i.v.m.hygiënemaatregelen. Wij kunnen hierdoor een geretourneerd product weigeren.

Productspecificaties

EAN
6957031413351
Kleur
Transparant or roze
Consumentenadviesprijs Gen 1:
€14,95
Consumentenadviesprijs Gen 2:
€15,95

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »