Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Youha - borstschildverkleiners

Productomschrijving
Youha® - Borstschildverkleiners - set van 2 Het is belangrijk om de juiste maat borstschild te gebruiken bij het kolven. Youha heeft diverse maten borstschilden beschikbaar. Deze borstschildverkleiners kunnen worden gebruikt voor het verkleinen van de huidige borstkolf.  Geschikt voor de volgende draagbare borstkolven:• Youha The INs Gen 1•...

Youha® - Borstschildverkleiners - set van 2

Het is belangrijk om de juiste maat borstschild te gebruiken bij het kolven. Youha heeft diverse maten borstschilden beschikbaar. Deze borstschildverkleiners kunnen worden gebruikt voor het verkleinen van de huidige borstkolf. 

Geschikt voor de volgende draagbare borstkolven:
• Youha The INs Gen 1
• Youha The INs Gen 2
• Youha The INs NEXT

Youha® heeft deze borstschildverkleiners in verschillende maten, namelijk 17, 18, 19, 20, 21, 22 en 26mm. Deze passen goed in een 24mm of 28mm borstschild.

De Youha borstschildverkleiner is vrij van BPA.

Vervang regelmatig onderdelen van de borstkolf om de prestaties te behouden. Na langdurig en veelvuldig gebruik verslijten of raken onderdelen mogelijk beschadigd. Slijtage of beschadiging kan leiden tot verlies van zuigkracht bij het gebruik van uw borstkolf.

Wist je dat het goed reinigen van kolf accessoires essentieel is? Moedermelk is namelijk erg vet en laat na het kolven een vetlaagje achter. Gebruik de Youha Flessenborstels voor zorgvuldige reiniging.

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!

Dit product kan, in verband met hygiëne, alleen ongeopend geretourneerd worden. Het product is voorzien van een sluitsticker.

Productspecificaties

EAN
6957031415317
Kleur
Transparant
Consumentenadviesprijs
€17,95
Maten
17, 18, 19, 20, 21, 22 en 26mm leverbaar

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »