Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Youha - borstschilden

Productomschrijving
Youha ® The INs borstschild Het is belangrijk om de juiste maat borstschild te gebruiken bij het kolven. Youha heeft diverse maten borstschilden beschikbaar. Deze borschilden kunnen worden gebruikt voor het vergroten van de huidige borstkolf. Dit is de 24mm borstschild van Youha. Geschikt voor de volgende draagbare borstkolven: Youha The INs ...

Youha ® The INs borstschild

Het is belangrijk om de juiste maat borstschild te gebruiken bij het kolven. Youha heeft diverse maten borstschilden beschikbaar. Deze borschilden kunnen worden gebruikt voor het vergroten van de huidige borstkolf. Dit is de 24mm borstschild van Youha.

Geschikt voor de volgende draagbare borstkolven:

  • Youha The INs Gen 1
  • Youha The INs Gen 2
  • Youha The INs NEXT

De Youha borstschilden zijn vrij van BPA.

Vervang regelmatig onderdelen van de borstkolf om de prestaties te behouden. Na langdurig en veelvuldig gebruik verslijten of raken onderdelen mogelijk beschadigd. Slijtage of beschadiging kan leiden tot verlies van zuigkracht bij het gebruik van uw borstkolf.

Dit borstschild kan verkleint worden met borstschildverkleiners van Youha. Je kunt bijvoorbeeld een 18, 20 of 22mm borstschildverkleiner gebruiken om de 24mm borstschild te verkleinen van maat. Deze borstschildverkleiner plaats je dan in de borstschild zodat je je een andere maat hebt tijdens het kolven.

Wist je dat het goed reinigen van kolf accessoires essentieel is? Moedermelk is namelijk erg vet en laat na het kolven een vetlaagje achter. Gebruik de Youha Flessenborstels voor zorgvuldige reiniging.

Over Youha

Onze producten zijn getest, goedgekeurd en worden aanbevolen door lactatiekundigen en andere professionals op het gebied van borstvoeding. Youha bestaat al ruim 15 jaar en is producent van verschillende soorten borstvoedingsproducten. Wereldwijd worden onze Youha producten verkocht en zeer goed ontvangen door (toekomstige) moeders en professionals. Wij zijn trots op het feit dat wij moeders en professionals mogen voorzien van deze kwaliteitsproducten!

Dit product kan, in verband met hygiëne, alleen ongeopend geretourneerd worden. Het product is voorzien van een sluitsticker.

Productspecificaties

EAN
6957031413252
Kleur
Transparant
Consumentadviesprijs 24mm - set van 2
€24,95
Consumentadviesprijs 28mm - 1 stuk
€12,95

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Onlangs bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »