Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Over ons

Welkom bij de officiële Youha distributeur voor de Benelux. Als essentieel onderdeel van de Youha familie bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten, ondersteund door Nederlandstalige en Engelstalige klantenservice en support.

Onze toewijding aan hoogwaardige producten komt dagelijks tot uiting in de ondersteuning van talloze moeders bij het geven van borstvoeding, zelfs in uitdagende tijden. Ons doel is om (toekomstige) moeders in staat te stellen zich volledig te concentreren op de kostbare momenten van het voeden van haar baby.

Met meer dan 15 jaar ervaring is Youha wereldwijd een vooraanstaande ontwikkelaar van borstkolven, moeder- en babyaccessoires. De slimme en hoogwaardige producten van Youha worden wereldwijd omarmd door zowel moeders als specialisten. Als trotse ouders en tevens eigenaren van Youha hebben wij persoonlijk de voordelen van Youha ervaren tijdens de eerste dagen na de bevalling van ons eigen kind. Na deze waardevolle ervaring hebben we besloten samen te werken met Youha en zijn we nu met trots officiële distributeur in de Benelux.

Als distributeur bieden wij een uitgebreid assortiment, rechtstreeks verzonden vanuit Wierden (NL) naar onze klanten. Daarnaast streven wij naar uitstekende service en klantenservice, beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels.

Onze missie is duidelijk: zoveel mogelijk moeders helpen bij het geven van borstvoeding, met dezelfde steun die wij zelf hebben ervaren. Youha staat voor zelfverzekerdheid, discretie en comfortabel kolven binnen handbereik, bij elke stap tijdens de borstvoeding. Reken op Youha - jouw betrouwbare partner in het borstvoedingsavontuur.

Vriendelijke groet,
Youha B.V.

Relaxed leven begint met Youha!

Mijn account

Ontdek de voordelen!

Voor alle andere vragen

E-mail

Stuur je vraag via e-mail!

Mailen

Social media

Volg ons!

5,0Review LogoWij scoren een 5,0 op Google reviews

Youha B.V.

Nijverheidsstraat 4a
7641 AB Wierden
Nederland
KvK: 90448286
BTW: NL865318591B01

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »