Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Door Youha Nederland, 6 december 2023

Ontdek het gemak van de ‘My Youha’ app voor de Youha borstkolf!

Ontdek het gemak van de ‘My Youha’ app voor je Youha borstkolf!

Ontdek het gemak van het kolven met de My Youha app en lees hieronder een korte instructie hoe je de My Youha app gebruikt voor je Youha borstkolven. Met deze intuïtieve en handige app heb je volledige controle over je Youha borstkolven. Stel eenvoudig de verschillende kolfniveaus in, houd het batterijniveau nauwlettend in de gaten en registreer moeiteloos de gekolfde hoeveelheid moedermelk. Kolven gaat hiermee nog makkelijker!

Belangrijkste functies van de My Youha app:

Bedien de standen van je kolf:
Via de My Youha app pas je volgens jouw voorkeuren de kolfstanden, zuigkrachtniveaus en de stille-modus aan. Je kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus, waardoor je de kolf aanpast aan jouw comfortniveau. Het is daarom niet nodig om onder je shirt, trui of vecht de kolf handmatig te bedienen, dit kun je makkelijk doen via de My Youha app.

Batterijniveau aflezen:
Weet altijd wanneer het tijd is om op te laden! De app geeft je real-time informatie over het batterijniveau van je Youha borstkolf, zodat je nooit halverwege een sessie zonder stroom komt te zitten. Super handig!

Gekolfde moedermelk registratie:
Hou precies bij hoeveel moedermelk je hebt gekolfd. Met handige grafieken en overzichten helpt de app je jouw kolfsessies te optimaliseren en je melkproductie te volgen. Op deze manier kun je pen en papier achterwege laten, de app houdt alles voor je bij. Dit is niet allen handig voor jezelf, maar ook als je informatie wilt delen met zorgverleners of je lactatiekundige.

Scherm splitsen bij dubbel kolven:
Heb je per borst een voorkeur voor zuigkracht of kolfmodus? In de app kun je makkelijk het scherm splitsen, hierdoor kun je beide borstkolven afzonderlijk bedienen en instellen. Je weet precies welk niveau er past bij de betreffende borst.

Overige functies:
De app is ontwikkeld in verschillende talen, dus je kunt hem instellen in een taal naar keuze. Kolf je vaak in de nacht? Dan heeft de app ook een nachtfunctie waardoor het scherm niet te fel is voor je ogen. Het maakt niet uit of je enkelzijdig of dubbelzijdig wil kolven, het kan allemaal met de My Youha app.

De Youha borstkolven met app bedienen, hoe doe je dat? En wat kun je er mee?

Hoe kan ik mijn Youha borstkolf koppelen met de My Youha app?
Haal het optimale rendement uit je kolfsessie met de Youha borstkolven door ze eenvoudig en snel te koppelen met de My Youha app. Volg (nadat je de Youha borstkolf met app functie hebt aangeschaft) deze eenvoudige stappen voor een moeiteloze kolfervaring met de My Youha borstkolven met app.

1. Download de My Youha App:
Begin door de My Youha app te downloaden via de Google Playstore voor Android-gebruikers of de Apple Store voor iPhone-gebruikers. Zoek naar "My Youha" en volg de installatie-instructies.

2. Activeer Bluetooth:
Zorg ervoor dat de Bluetooth-functie op je smartphone is ingeschakeld voordat je begint met het koppelingsproces.

3. Open de My Youha App:
Start de My Youha app op je smartphone of tablet. Zodra de app is geopend, ben je klaar om verbinding te maken met je Youha borstkolf.

4. Zet de Youha Borstkolf aan:
Activeer de motor van je Youha borstkolf met de aan/uit-knop bovenop de borstkolf. Zorg ervoor dat de borstkolf binnen het bereik van je smartphone en Bluetooth is.

5. Automatische verbinding:
De My Youha app detecteert automatisch de beschikbare Youha borstkolf in de buurt en maakt naadloos verbinding via Bluetooth. Dit proces kan enkele ogenblikken duren, dus geef het even de tijd.

6. Voeg een tweede borstkolf toe (Optioneel):
Als je dubbelzijdig wilt kolven, volg dan de stappen vanaf ‘zet de Youha borstkolf aan’ met de tweede borstkolf die je wilt koppelen. Je kunt daarna deze tweede borstkolf eenvoudig toevoegen via de instructies op het scherm in je My Youha app. Hierdoor kun je efficiënter kolven en ben je minder tijd kwijt tijdens je kolfsessie.

7. Start het Kolven:
Nadat de koppeling is voltooid, klik je op 'Start kolven' via het scherm van de app. De My Youha app toont je daarna de functionaliteiten die hier boven zijn beschreven. Je kunt je kolftijd aflezen, het batterijniveau, de kolf handig en snel bedienen en nog veel meer! Pas je kolfsessie precies aan naar jouw persoonlijke voorkeuren.

Met deze eenvoudige stappen geniet je van de voordelen van de My Youha app, die niet alleen de bediening van je Youha borstkolven vereenvoudigt, maar ook extra functies biedt zoals het bijhouden van de melkhoeveelheid en het instellen van je kolf. Maak gebruik van de moderne technologie en ervaar moeiteloos kolven met de My Youha app! Download de app vandaag nog en geniet van het gemak van volledige controle over je Youha borstkolven. Moeders verdienen het beste, en met My Youha wordt moedermelk afkolven een moeiteloze en plezierige ervaring!

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »