Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen
Partner worden
0
0
Snelle levering
Nederlandse klantenservice
Aanbevolen door Lactatiekundigen

Door Youha Nederland, 5 oktober 2023

Hoe schenk je makkelijk de moedermelk uit de Youha opvangcups?

Om op een makkelijke manier de moedermelk uit je Youha borstkolven te schenken hebben wij in deze blog twee video's geüpload. De eerste video betreft het afschenken van de cup die past bij de Youha The Ins Gen 1 borstkolf.

Deze handige tips zorgen er voor dat je makkelijk, snel en zonder morsen de moedermelk in je flesje op bewaarzakje kunt afschenken. Onder deze video's hebben wij de stappen die je dient te volgens nogmaals voor je weergegeven. 

Via deze video kun je de instructies volgen voor het afschenken van de Youha The Ins Gen 2 borstkolven. Onder deze video hebben wij nogmaals de stappen weergegeven die je dient te volgen als je je moedermelk wil afschenken uit de Youha borstkolven. 

De stappen die je dient te volgen om op de juiste manier je moedermelk af te schenken in je Youha bewaarzakje of flesje, lees je hieronder! 

1. Motor verwijderen: haal de motor van de cup af als je klaar bent met kolven en leg deze weg

2. Opvangcup(s) van de borst: haal de opvangcup(s) nu van de borst en houdt deze in de hand of leg hem op tafel

3. Vasthouden: zorg er voor dat de kant van het borstschild, de kant die je op de borst bevestigd, altijd omhoog wijst als je gaat afschenken

4. Duim: plaats je duim tussen het borstschild en de opvangcup, hierdoor zorg je er voor dat er een mooie doorstroom ontstaat tijdens het afschenken

5. Afschenktuitje: schenk de melk af via het afschenktuitje aan de bovenzijde van de borstkolf, de melk kun je afschenken in een Youha bewaarzakje of in een Youha flesje

6. Melk opslaan: sla de melk op in de koelkast of vriezer, hierdoor kun je deze op een later tijdstip toedienen aan je baby

Succes met het afschenken en wij zijn benieuwd of het heeft geholpen. Zou je willen laten weten of deze tips je hebben geholpen bij het beter afschenken van je moedermelk uit je Youha borstkolf? Laat het ons weten in een reactie hieronder.. 

Laat een reactie achter

Comment form - Text

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »